Kontakt

Nyheter och erbjudanden postar jag på Keramikateljéns Facebooksida!

Gå in och gilla så får du de senaste upplagda nyheterna, öppettider samt prisvärda erbjudanden!

Butik

Butik


I Keramikateljén kan du hitta det mesta inom traditionell bruksgods så som koppar, muggar, fat, kannor, krukor, skålar och trädgårdsdekorationer. Det mesta är gjort i stengodslera och dekorerat med glasyrer i olika färger.  Jag jobbar från grunden i olika tekniker, drejning, gjutning och blandar glasyrer själv och bränner över 1200 grader. Godset  fungerar utmärkt både i diskmaskin och mikrovågsugn, förutom det som är dekorerat med dekaler eller guld-/silverpatina som behöver diskas för hand för att behålla sin lyster.

 

Betalning


I butiken har jag på grund av säkerhetsskäl övergått till endast digital betalning, kort eller swish, alltså ingen kontant betalning. Det finns även presenkort att köpa om du har svårt att bestämma dig.

Vill du ha dina varor inslagna hjälper jag gärna till med det.

Hitta hit

Besöksadress:

Brunnsvägen 6, 572 31 OskarshamnButik och ateljé ligger på Brunnsvägen 6, en paralellgata till Idrottsvägen i villaområdet Orrängen mellan Skogskyrkogården, Be-Ge Arena Oskarshamn och centrum.


Om vill besöka mig så har jag oftast öppet på lördagar mellan 10:00 till 14:00. Vill man handla andra dagar går det bra, bara slå en signal och boka innan.


Välkommen!Marica Gustafsson

070-403 28 23

marica@keramikateljen.se

www.keramikateljen.se

Instagram: @maricaskeramik

Facebook: Keramikateljén

Du kan även använda kontaktformuläret

så hör jag av mig snarast möjligt:

 
 
 

Copyright. All rights reserved.