Hitta hit & kontakt

Hitta hit & kontakt

Butiken

Butiken och min verkstad finns på Brunnsvägen 6, en parallellgata till Idrottsvägen i villaområdet Orrängen mellan Skogskyrkogården, Be-Ge Arena Oskarshamn och centrum.


Om vill besöka mig så postar jag öppettiderna på Keramikateljén Facebooksida eller på @maricaskeramik på Instagram. Vill du handla en speciell dag går det bra, bara slå en signal och boka innan.


Hos mig kan du hitta det mesta inom traditionell bruksgods så som koppar, större témuggar, fat, kannor, krukor, skålar men även skulpturala föremål och trädgårdsdekorationer. Det mesta är gjort i stengodslera och dekorerat med glasyrer i olika färger och jobbar stundtals även i betong.

I keramiken arbetar jag med olika tekniker, drejning, modellering och gjutning. Blandar alla glasyrer själv från grunden som jag bränner över 1240 grader för en hållbar yta. Godset  fungerar utmärkt både i diskmaskin och mikrovågsugn, förutom det som är dekorerat med dekaler eller guld-/silverpatina som behöver diskas för hand för att behålla sin lyster.

 

Betalning

I butiken har jag på grund av säkerhetsskäl övergått till endast digital betalning, kort eller swish, alltså ingen kontant betalning. Det finns även presenkort att köpa om du har svårt att bestämma dig.

Vill du ha dina varor inslagna hjälper jag gärna till med det.


Välkommen!

Kontakta mig här så hör jag av mig snarast möjligt:

 
 
 
 


Brunnsvägen 6 * 572 31 Oskarshamn * 0704032823


Copyright. All rights reserved.

Öppettider, nyheter och erbjudanden postar jag på Keramikateljéns Facebooksida eller på Instagram @maricaskeramik.


Följ för för att hålla dig uppdaterad!